Gå til innhold
Kjell Åge Saure er ny administrerende direktør i Plany. Foto: Plany.
Kjell Åge Saure er ny administrerende direktør i Plany. Foto: Plany.

Endringen i lederkabalen er en del av eiernes satsing på det nye selskapet Inseanergy, samtidig som satsingen på Plany blir opprettholdt. 

Både Jan Erik Våge Klepp og Kjell Åge Saure er aksjonærer i det nye selskapet. For å nå vekstmålene i begge selskapene var dette viktig å få på plass, skriver Plany i en pressemelding. 

Industrielt samarbeid

– Vi ser fram til et fortsatt godt industrielt samarbeid som leverandør og utviklingspartner til Inseanergy. Vi har blant annet stått for engineering, komponenter, montering og idriftsetting av prototype-solcelleanlegget som Inseanergy har under testing ved Hofseth Aqua sitt oppdrettsanlegg i Opshaugvik i Stranda kommune, sier ny administrerende direktør Kjell Åge Saure i Plany.

Bedre fiskevelferd

Plany har tatt initiativ til - eller deltatt i - en rekke innovative utviklingsprosjekt de siste årene, med formål om god fiskevelferd og å verne om verdiene for oppdretteren.

- Inseanergy har utspring fra et slikt prosjekt, og tiden er nå moden for å satse for fullt også på det nye selskapet, sier Saure.

- Sammen med havbruksnæringen tar vi et grønt lederskap, både med hensyn til omstilling til sirkulær økonomi og begrensning av klimautslipp, avslutter avtroppende leder i Plany, Jan Erik Våge Klepp.

Har du en sak du
vil tipse oss om?