Gå til innhold
Per Sandberg ute på sin første tokt som fiskeriminister. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.
Per Sandberg ute på sin første tokt som fiskeriminister. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Regjeringen vil ha innspill til en ny handlingsplan for bedre kosthold, og inviterer til en måltidskonferanse i Stavanger 15. mars.

- Vi lager utrolig mye god mat, både på land og i vann. Da burde det være enkelt for forbrukerne å ta gode valg. Med remser av laks i fryseren og torskenuggets i ferskdisken er det blitt lettere å velge sjømat, men vi kan bli enda bedre. Det handler om å gjøre det enkelt for folk, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Fiskeriministeren skal sammen med landbruksministeren og helseministeren lage en handlingsplan for kosthold og måltidsglede, melder Nærings- og fiskeridepartementet. 

Regjeringen ønsker innspill både fra næringsliv, organisasjoner og publikum. Alle som er interesserte inviteres og oppfordres til å delta på konferansen "Måltidsglede - sunt for alle". Konferansen finner sted i Stavanger på tirsdag 15. mars.

Gunhild Stordalen fra EAT og kokk og matskribent Andreas Viestad kommer også, gjør du?

Meld deg på her.

Har du en sak du
vil tipse oss om?