Per Sandberg ute på sin første tokt som fiskeriminister. Foto: Linn Therese Skår Hosteland.

Regjeringen vil ha mer måltidsglede

Regjeringen vil ha innspill til en ny handlingsplan for bedre kosthold, og inviterer til en måltidskonferanse i Stavanger 15. mars.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi lager utrolig mye god mat, både på land og i vann. Da burde det være enkelt for forbrukerne å ta gode valg. Med remser av laks i fryseren og torskenuggets i ferskdisken er det blitt lettere å velge sjømat, men vi kan bli enda bedre. Det handler om å gjøre det enkelt for folk, sier fiskeriminister Per Sandberg.

Fiskeriministeren skal sammen med landbruksministeren og helseministeren lage en handlingsplan for kosthold og måltidsglede, melder Nærings- og fiskeridepartementet. 

Regjeringen ønsker innspill både fra næringsliv, organisasjoner og publikum. Alle som er interesserte inviteres og oppfordres til å delta på konferansen "Måltidsglede - sunt for alle". Konferansen finner sted i Stavanger på tirsdag 15. mars.

Gunhild Stordalen fra EAT og kokk og matskribent Andreas Viestad kommer også, gjør du?

Meld deg på her.