Gå til innhold
Annonse

Stranda Prolog har signert stor kontrakt med Salmar InnovaNor

Foto: Stranda Prolog
Foto: Stranda Prolog

Stranda Prolog og Salmar har inngått en omfattende kontrakt for prosessanlegg til Salmar sitt nye slakteri i Finnsnes, InnovaNor.

Annonse

Stranda-leveransen skal dekke prosessene fra sjø til sløyemaskiner inkludert alle støttesystem og programvare. Slakteriet skal stå ferdig Q2 2021, melder selskapene i en pressemelding.

Stranda Prolog holder til på Dale i Kristiansund, og sysselsetter over 100 personer og opplever sterk vekst. 

Klaus Hoseth, administrerende direktør i Stranda Prolog uttaler:

- Vi har en lang historie som leverandør til Salmar og gleder oss over å bli valgt igjen for deres topp moderne slakteri i Nord-Norge. Denne avtalen er stor og omfattende i vår målestokk. Salmar er en krevende kunde som setter store krav til funksjonalitet og kvalitet. Vi liker krevende og ambisiøse kunder som utfordrer oss til kontinuerlig forbedring og innovasjon. Denne kontrakten inkluderer en del nyutvikling som gjør den ekstra spennende for oss. Slakterier er en vesentlig del av verdiskapningen i oppdrett og det er mye å vinne på effektivitet og kvalitet hvis man gjør det rett.  

- Stranda Prolog satser på løsninger relevant for fiskevelferd på merdkanten og innen ilandføring og slakting av oppdrettsfisk. Vi produserer alt vi leverer i Kristiansund og synes det er veldig kjekt å stadig kunne øke aktivitet og sysselsetting i denne regionen. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse