Gå til innhold
Annonse
Roy og Ingrid Sara foran et av produktene til selskapet. Foto: Ocein
Roy og Ingrid Sara foran et av produktene til selskapet. Foto: Ocein

Ocein, kort for Ocean Innovations, er et nystartet selskap i Kristiansund innen oppdrettsnæringen. De har nå fått sine to første ansatte.

Annonse

Selskapet har i sin portefølje et bredt spekter av produkter for de som driver med service mot dette segmentet. Selskapet tar mål av seg til å bli en betydelig leverandør av helhetlige konsept til servicebåtnæringen som vil sikrer effektiv og trygg gjennomføring. Ocein er eid av Abyss Group.

De to første ansatte i selskapet er Roy Ohren  og Ingrid Sara Grimstad Amundsgaard.

Kjenner markedet

Roy Ohren er ansatt som operasjonssjef (COO) i Ocein. Han kommer fra stillingen som Regionssjef/Salgssjef for Akva Group, med ansvar for salg av blant annet FNC notvasker.  Han har jobbet med notvask -og annet oppdrettsutstyr i over 20 år, og var en av grunnleggerne av Idema i sin tid. Roy kjenner markedet i Norge og internasjonalt særdeles godt. Han er utdannet industrirørlegger. Han kommer til å jobbe fra OceIn sitt Trondheimskontor. Han starter 1. mars.

Utdanning innen økonomi

Ingrid Sara er ansatt som leder for kommunikasjon og forretningsutvikling i Ocein (CCO/BD) Hun har en allsidig bakgrunn fra ulike nasjonale og internasjonale industribedrifter, de siste 20 år fra olje og gass bransjen. Hun kommer fra stillingen som direktør for forretningsutvikling i Beerenberg.  Ingrid Sara har vært styremedlem i Abyss Group i flere år, og kjenner derfor godt til selskapet og havbruksmarkedet.  Hun er utdannet  innen økonomi, markedsføring og ledelse, Ingrid Sara har kontor i Kristiansund.

- Det bør være unødvendig å si at vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss så erfarne og kompetente folk i Ocein. Vi har flere gode ideer som skal utvikles til nye produkter og løsninger, derav navnet på bedriften: Ocean Innovations (OceIn). Nå har vi også de rette folkene på plass for å utvikle selskapet videre, og for å selge utstyret «worldwide». Vi ønsker begge to velkommen og lykke til i stillingene sine, sier daglig leder, Victor Jensen.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse