Polly Douglas (t.v.), Tróndur Kragesteen (h. øverst) og Mark Fast ((h. nederst) argumenterte for Skottland, Færøyene og Australia som potensielle kandidater for den neste Sealice-konferansen om to år. Foto: INCAR.

Vertsnasjon for Sealice 2020 er kåret

På konferansen Sealice2018 sin siste ordinære konferansedag ble det holdt avstemning blant delegatene hvor den neste konferansen i rekken skulle holdes.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Etter at Polly Douglas, Tróndur Kragesteen  og Mark Fast hadde solgt inn hhv Skottland, Færøyene og Australia som potensielle kandidater for den neste Sealice-konferansen om to år ble avstemningsresultatet at Skottland gikk av med seieren. 

Konferansen “The International Sea Lice Conference” er nå arrangert 12 ganger tidligere. Den første konferansen i rekken ble holdt i Paris i 1992. Siden har den blitt holdt med ulik regularitet i Trondheim i 1997, Amsterdam i 1998, Dublin i 1999, Aberdeen i 2001, St. Andrews i Canada i 2003, Puerto Varas i Chile 2008, Victoria i Canada i 2010, Bergen i 2012, Portland i USA i 2014, i Westport i Irland i 2016. og nå sist i Punta Arenas i Chile.

Om to år går turen til Skottland. Nøyaktig hvor, er ikke fastsatt ennå.

Les også flere saker fra konferansen her: 

Har du en nyhet du ønsker å dele eller sitter på tips om noe som skjer innen havbruksnæringen? Tips oss gjerne på redaksjon@kyst.no og merk emnefeltet med: “Tips”, så kontakter vi deg.