Arvid Strømme er ansatt som ny Direktør Utland i Åkerblå Group. Foto: Åkerblå.

Ny direktør for utland i Åkerblå Group

Arvid Strømme ansatt som Direktør Utland i Åkerblå Group fra 1 juni 2021.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Arvid Strømme er ansatt som ny Direktør Utland i Åkerblå Group. Stillingen som Direktør utland i Åkerblå Group er en nyopprettet stilling med virkning fra 1 juni 2021. Åkerblå omorganiserte til konsern struktur 1 januar 2021.

- VI er meget tilfredse og stolte over at Arvid har takket ja til stillingen som Direktør Utland i Åkerblå sier Adm.direktør i Åkerblå Group Roger Sørensen i en pressemelding.

Arvid har lang ledererfaring og over 25 års erfaring fra ulike lederposisjoner innenfor internasjonal teknologivirksomhet. Solid erfaring fra kommersiell forretningsdrift, hvordan drive prosjekter/bedrifter for å oppnå lønnsomhet, strategi for å utvikle salg, salg-markedsføring, kundebehandling og kontraktsforhandling med sluttkunde.

Han har en allsidig bakgrunn innenfor teknologi, fra utvikling av produkter til produktansvar og teknologiledelse. Samt en bred internasjonal erfaring blant annet igjennom posisjoner og prosjekter i Tyskland, Tsjekkiske Republikk, Nederland, Portugal, Slovakia og Australia. Hans sterkeste egenskaper er som organisator, strateg og leder.

- Han er målrettet og entusiastisk, høy arbeidskapasitet samt evne til å motivere team områder.

Arvid Strømme er utdannet Sivilingeniør i Elektronikk&Data ved NTH, samt en MBA i strategisk ledelse ved NHH:

- Arvids ledererfaring og varierte bakgrunn, i team med våre datterselskaper og fagansatte, gjør oss trygge på at vi får en solid utlandsleder på plass, uttaler Adm.direktør Roger Sørensen

- Åkerblå fremstår for meg som en svært seriøs og viktig aktør i havbruksnæringen, som jeg med glede bidrar til å utvikle videre. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med Åkerblå og kundene!, uttaler Arvid Strømme

Arvid er bosatt i Trondheim, og vil ha kontorsted i Trondheim og Frøya, samt ved deres kontor i Oben i Skottland.