Illustrasjonsfoto: Fish Vet Group.

Fish Vet Group mottar akkreditering i Chile

Benchmarks Fish Vet Group i Chile kunngjorde i dag at de nå sluttes til listen over offisielle fiskehelse-laboratorier som er anerkjent av det Chilenske nasjonal fiskeri og havbruk service (Sernapesca), kommer det frem i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Laboratoriet kan nå i tillegg til å utføre de vanlige kliniske undersøkelser, gjøre de korrekte offisielle analysene for bestemte Sernapesca-programmer knyttet til sykdomsutfordringer for produksjonen av laksefisk, ifølge en pressemelding fra Fish Vet Group.

De offisielle programmer inkluderer ILAv, SRS (P. salmonis), epidemiologisk overvåkingsprogrammer og screening av stamfisk (BKD-IPNV-ILA), dette vil tillate selskapet å sertifisere helsetilstanden i fiskeoppdrett i hele Chile.

 -Innhenting av ISO 17025 akkreditering for våre analyser og veterinær prøver garanterer høyeste kvalitet for våre kunder og Sernapesca. Våre rapporter er analytisk korrekt og pålitelig, og gir kundene en full forståelse av deres faktiske helsetilstand, sier Javier Moya fra Fish Vet Groups laboratorium i Puerto Montt.

- Å motta denne akkreditering fra Sernapesca er veldig oppmuntrende, det hjelper oss å nå vårt potensial og ambisjoner om å gi de beste helhetlige, ekspert-ledede helsetjenester som støttes av den nyeste diagnostisk teknologi Vi er en verdensklasse laboratorium i en sterk posisjon til å gjøre en forskjell for helsen til den chilenske oppdrettsnæringen, la Moya til.

Fish Vet-konsernet jobber for tiden med flere nasjonale selskaper og vil være i stand til å støtte et økende antall produksjonsselskaper med sine offisielle helseprogrammer.