Håvard Jørgensen er ny leder for BioMar Norge. Foto: BioMar.

Ny toppledelse i BioMar Norge og Salmon Division

Etter 12 år som leder for BioMar Norge og Salmon Division slutter Jan Sverre Røsstad med virkning fra 15. januar. To interne ledere med solid bakgrunn rykker opp i gradene for å lede BioMar Norge og laksedivisjonen videre.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Den nye leder for BioMar Norge er Håvard Jørgensen som kommer fra stillingen som global FoU-direktør i BioMar Group.

Håvard Jørgensen har jobbet 13 år i BioMar og har solid innsikt og erfaring innen næringen gjennom sitt FoU-arbeid, samt gjennom hans arbeid som leder for bransjeorganisasjonen "Sjømatbedriftene".

Den nye leder for Salmon Division er Patrick Campbell som kommer fra stillingen som Managing Director for den skotske forretningsenheten. Patrick Campbell har også tidligere ledet den globale FoU-funksjonen i

BioMar Group, og har de siste årene vært helt sentral i etableringen av BioMar i Australia. Patrick Campbell har jobbet for BioMar siden 1998.

- Jeg er tilfreds med at vi har kunnet tildele to meget sterke lederprofiler rollen for å drive laksedivisjonen videre. Salmon Division er en svært viktig del av BioMars virksomhet, og divisjonen er en viktig drivkraft for vår innovasjon og fokus på bærekraftig utvikling av næringen. Vi ser frem til å fortsette den meget positive utviklingen av våre produkter og tjenester, sier Carlos Diaz, konsernsjef i BioMar Group i en pressemelding.

Nåværende leder for Laksedivisjonen Jan Sverre Røsstad, forlater BioMar Group etter 12 år. Jan Sverre Røsstad vil være tilgjengelig i overgangsperiode for å sikre en god overgang for den nye ledelsen.

- Jan Sverre Røsstad har vært en svært viktig bidragsyter til utviklingen av lakseenheten og utviklingen av næringen generelt. Vi takker ham for 12 år i selskapet og vi ønsker ham alt det beste fremover, avslutter Carlos Diaz.