Blue Ocen har ansatt Thomas Tveiten Lewis som ny COO i selskapet. Bildet viser deler av sløamløsningen som er installert hos Salmon Evolution

Blue Ocean skalerer - har ansatt ny COO

Blue Ocean Technology AS, er i vekst med økende antall prosjekter på land og i sjø i inn- og utland – og utvider staben med ny produksjonssjef.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet opplyser i en pressemelding at Thomas Tveiten Lewis er ansatt som COO – og har tiltrådt stillingen.

Han har jobbet en årrekke for Rolls Roys Power Systems/Bergen Engines innen prosjektledelse og systemdesign, og nå sist for Greensight, som er en del av Greenstat ASA som prosjektleder og energirådgiver.

Som produksjonssjef/COO i Blue Ocean Technology vil Thomas ha overordnet ansvar for all produksjon av systemer til kunder i inn- og utland.

- Blue Ocean Technology er nå gått fra en fase med samtidig fokus på utvikling/ produkttilpasninger og leveranser til en mer rendyrket skaleringsfase med sterk fokus på effektiv produksjon, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology.

Thomas Tveiten Lewis sier at han har alltid hatt en interesse for industriproduksjon og mulighetene ny teknologi kan ha innenfor gjenvinningsindustrien.

- Arbeidet mitt i Greensight viste meg hvor viktig sirkulærøkonomi vil være i framtiden. Fokus på utslipp, samt økende priser, vil presse frem krav til effektiv utnyttelse av hver ressurs. Det er enormt kjekt å få mulighet til å være med på BOT laget. Jeg ser virkelig frem til å gi mitt bidrag til BOT, og hjelpe til med å produsere slambehandlingsutstyr til havbruksnæringen, sier han.