NIVA Chile har bygget nye kontorlokaler like utenfor Puerto Varas. Foto: Xavier Gutierrez, NIVA

NIVA Chile ekspanderer

NIVA Chile har gjort det bra de siste årene. Nå har de flyttet inn i flunkende nytt kontorbygg.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Ifølge en pressemelding fra NIVA, har NIVA Chile hatt en særs god utvikling de siste årene. De har nå fem fulltidsansatte og fikk et årsresultat på 0,9 millioner kroner i 2019. 

- NIVAs datterselskap vokste ut av sine gamle lokaler og valgte etter grundig utredning å investere i en tomt 10-15 minutter utenfor Puerto Varas. Etter seks måneders byggearbeid er kontorlokalene nå ferdigstilt, skriver selskapet i meldingen.

NIVA Chile har vokst til fem ansatte, som nå får nye kontor. Foto: Xavier Gutierrez, NIVA

Det nye kontorbygget er 150 kvm med åtte arbeidsplasser, møteromsfasiliteter, toaletter og kantine, kjeller til lagring, samt et dedikert rom til vannprøveanalyser. Tomten er på omlag 5000 kvm, som legger til rette for utvidelser også i framtiden.

- Det er svært gledelig at NIVA Chile har fått på plass et eget bygg med velegnede kontor- og laboratoriearealer. Det har vært en spennende reise fra et lite leid enmannskontor i den spede starten i 2007 fram til et solid og veldrevet firma i dag. Vi gleder oss med NIVA Chile, og til fortsatt godt faglig samarbeid til det beste for våre kunder, sier forskningsdirektør i NIVA, Åse Åtland.