Sæterbø går rett inn i innkjøps – og salgsteamet og er operativ fra dag en. Foto: Front Marine

Tar steget over til Norwell

Onsdag 15 september startet Jonny Sæterbø (52) som innkjøper og selger i Norwell, med kontorplass i Florø.

Publisert Sist oppdatert

Jonny kommer fra Front Marine, som han startet i 2011, og har mer enn 20 års fartstid fra laksebransjen i selskaper som Panfish og Seaborn. Det hele startet i Skaar tilbake på 90-tallet. Norwell skriver i pressemeldingen at han har en verdifull erfaring, og at han vil tilføre selskapet kapasitet både på innkjøpssiden og videreutvikle markeder der Norwell ikke er så sterke i dag. Sæterbø går rett inn i innkjøps – og salgsteamet deres og er operativ fra dag en. Norwell skriver at de har store forventninger til kompetansen han bringer inn i organisasjonen.

- Front Marine, som Jonny kommer fra, har vært kunde hos Norwell i mange år. Spesielt på frossen laks har de vist seg å være en meget verdifull samarbeidspartner, men også på fersk USA vil Norwell få tilført verdifull salgskompetanse. Nå sitter denne kompetansen innenfor våre gene vegger, noe vi er svært fornøyde med å ha oppnådd, sier Tor Hjalte, leder for kjøp og salg i Norwell.

- Med denne ansettelsen fyller vi noen hull på både innkjøpssiden og salgssiden, og vi er nå godt dekket i de markedene vi har bestemt oss for å satse på. Dette blir veldig bra, skriver han avslutningsvis.