Foto: Kleiva Fiskefarm
Foto: Kleiva Fiskefarm

Kleiva Fiskefarm med ny daglig leder

Marius Arvesen tar over for Johannes Arvesen, og er ny daglig leder i Kleiva Fiskefarm.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Ifølge Brønnøysundregisteret ble det registrert ny daglig leder i Kleiva Fiskefarm den 9. januar.

Gratanglaks og Kleiva Fiskefarms felles lokalitet Bjørnstein i Sør-Troms. Foto: Marius Arvesen.
Gratanglaks og Kleiva Fiskefarms felles lokalitet Bjørnstein i Sør-Troms. Foto: Marius Arvesen.

Marius Arvesen som tar over for Johannes Arvesen, har tidligere vært styremedlem og assisterende daglig leder, men tar nå over rollen som daglig leder i selskapet.

- Overgangen til daglig leder kommer naturlig som en videreføring av rollen assisterende daglig leder som jeg har hatt gjennom flere år. Jeg har før den tid jobbet i mange år ute på våre matfisk-lokaliteter, opplyser Marius til kyst.no.

Johannes Arvesen som tidligere var daglig leder har nå sammen med Børge Arvesen, ifølge Marius fullt fokus på fiskeri og prosjekter med nybygg i denne forbindelse.

- Som daglig leder har jeg fokus på en god videreføring av våre verdier og tenking der lokalsamfunnet og lokal forankring er viktig. Vi skal med vår samarbeidspartner Gratanglaks jobbe videre for å drive bærekraftig og være i posisjon til å ta del i veksten som sjømatnæringen forventer kommer fremover. Det er en veldig spennende næring som jeg er stolt av å være en del av, sier Marius Arvesen.

  • Kleiva Fiskefarm er en familiebedrift drevet av familien Arvesen fra Engenes. Selskapet har drevet med oppdrett av laks som matfisk siden 1986 og deres hovedkontor ligger på Engenes i Ibestad kommune.
  • Selskapets oppdrettsvirksomhet er basert rundt Ibestad, Gratangen, Harstad og Kvæfjord kommune.
  • Kleiva Fiskefarm har drevet samdrift med Gratanglaks AS siden midten av 90-tallet.
  • Tilsammen i Kleiva Fiskefarm AS og Gratanglaks AS jobber tilsammen cirka 30 ansatte.
  • ​Selskapene har totalt syv ordinære konsesjoner, to grønne samt to visningsrettigheter, tilsammen slakter de cirka 15 000 tonn årlig.