Havbrukstjenesten feiret nylig sitt 25 års jubileum. Illustrasjonsfoto: Dagfinn Skomsø, fra Havbrukstjenesten.

Ny HR-leder i Åkerblå

Renathe Greve tar i dag fatt på sine nye stilling som ny HR- personelleder i Åkerblå/Havbruktjenesten. - Jeg ser frem til å bruke tid på å sette meg inn i bedriften, og bli kjent med folk, sier Greve til kyst.no.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Renathe Greve. Foto: Privat/facebook.

Greve forteller at hun har jobbet i og med næringen siden 1990, blant annet i Marine Harvest og i Gåsø Næringsutvikling. Nå kommer hun fra Salmar hvor hun var logistikkleder.

- Jeg ser frem til å bruke tid på å sette meg inn i bedriften, og bli kjent med folk. Selskapet har vokst mye og er mye større i dag, enn for bare to år siden, sier Greve til kyst.no.

I umiddelbar fremtid skal hun være med administrerende direktør Roger Sørensen på tur rundt i bedriften, og avlaste ham om det blir behov. I praksis fungerer hun noe som nestleder.

- Vi ønsker Renathe velkommen til oss i Havbrukstjenesten og ser frem til et godt samarbeide i vår nyopprettede stilling, skriver Havbrukstjenesten.

Greve er bosatt på Frøya og vil ha kontorsted på Sistranda i Frøya Kultur-og kompetansesenter, fra førstkommende fredag.