Lene Faye Jordan. Foto: Seafood People.

Nyansatt i Seafood People

Seafood People er et rekrutterings og konsulentselskap som fokuserer på å gi sjømatsindustrien talentfulle, inspirert folk med innsikt i industrien.- Som følge av økt aktivitet er vi veldig glad for å ønske Lene Jordan Faye velkommen som et nytt medlem i vårt lag, skriver Jorunn Svidal som er partner i selskapet, i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Seafood People er et rekrutterings og konsulentselskap som fokuserer på å gi sjømatsindustrien talentfulle, inspirert folk med innsikt i industrien.

- Som følge av økt aktivitet er vi veldig glad for å ønske Lene Jordan Faye velkommen som et nytt medlem i vårt lag, skriver Jorunn Svidal som er partner i selskapet, i en pressemelding.

Lene Faye Jordan skal begynne i stilling som seniorrådgiver i Seafood People, i Bergen. Hun har tidligere jobbet som rådgiver for studenter på BI, der hun har opplært studenter på hvordan profesjonelle søknader, samt rådgivning om fremtidige karrierer. Før dette var hun leder for Human Resources i "The Norwegian Hull Club" , og var da ansvarlig for å ansette ledere, rekruttering, organisasjonsutvikling og annet. Hun har også jobbet med rekruttering innen industrien gjennom Proffice Bergen.

Hun er utdannet med en Bachelorgrad i hotell og næringsmiddelfag fra universitetet i Strathclyde i Glasgow og en mastergrad i ledelse fra BI. I tillegg er hun sertifisert DNV-GL rekrutterings konsulent.