André Akse, daglig leder i North Atlantic Seafood Forum. Foto: NASF.

NASF inngår avtale med strategisk viktig partner for å sette en ny standard for digitale konferanser

NASF inngår samarbeid med Apriil Event som vil være teknisk leverandør av deres digital konferanse. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- North Atlantic Seafood forums ambisjon er å gjennomføre den beste digitale toppleder-konferansen i sjømatbransjen i 2021. Gjennom avtalen har NASF sikret seg tilgang til en plattform og ekspertise til å kunne gjennomføre en digital konferanse på det høyeste nivå. Vi er glade for å kunne fortelle at Apriil er valgt som teknisk konferanseleverandør for NASF 2021, sier André Akse, daglig leder i North Atlantic Seafood Forum. 

- Apriil Event AS har kompetansen, kapasiteten og erfaringen som er nødvendig til å videreføre NASF inn nye spennende digitale formater, fortsetter Akse.

Den heldigitale NASF-konferansen blir som vanlig med en rekke parallelle sesjoner over tre dager, med industriledere og bransje-eksperter som foredragsholdere. Apriil Event AS er ansvarlig for å skape en intuitiv og enkel plattform å finne frem på. Her vil deltagere kunne velge mellom hvilke
sesjoner man vil delta på; besøke sponsorers digitale utstillinger og ikke minst man kan digitalt møte forretningsforbindelser og gamle kjente. Våre sponsorer vil også få nytte av Apriil’s ekspertise da de også vil bidra med å sette opp de digitale utstillingene, melder NASF i en pressemelding. 

- For Apriil Event AS er dette en viktig avtale som styrker oss på vår vei til å bli en av Norges ledende leverandører på digitale evets og konferanser, sier
Harold Sletten, General Manager i Apriil Event AS.