André Akse, daglig leder i NASF sier konferansen utsettes til sommeren 2022. Foto: NASF.

Utsetter NASF-konferansen

North Atlantic Seafood Forums (NASF) styre har besluttet å utsette den 17. NASF-konferansen til 21-23. juni 2022.

Publisert Sist oppdatert

North Atlantic Seafood Forum (NASF) kunngjør i dag at den 17. utgaven av konferansen blir utsatt til 21-23. juni 2022.

- Etter en grundig vurdering, har styret besluttet at tryggheten for våre sponsorer, samarbeidspartnere og delegater må settes først. Den globale sjømatindustrien opplever også i økende grad utfordringer knyttet til den nye Covid-mutasjonen Omikron, sier André Akse, daglig leder i NASF i en pressemelding. 

- Vi erkjenner at den globale sjømatindustrien står overfor utfordringer knyttet til bl.a. mangel på arbeidskraft, markedsutfordringer, prisvariasjoner og den generelle usikkerheten som omikron-viruset nå skaper. Alle våre sponsorer, partnere og fremtidige delegater som vi har snakket med, har samme mål som vi har: De ønsker å møtes på NASF i Bergen, legger han til. 

Ved å utsette North Atlantic Seafood Forum håper Akse å gi alle de involverte selskaper og partnere så stor forutsigbarhet som mulig - for å lette planleggingen og forberedelser knyttet til konferansen i Bergen.

- Vi har som målsetning at NASF2022, skal bli vår beste konferanse hittil, med rundt 700 toppledere fra sjømatbransjen til stede i solfylte Bergen til sommeren, sier han avslutningsvis.