Styret har i dag bestemt skjebnen til årets Nor-Fishing messe. Foto: Nor-Fishing
Styret har i dag bestemt skjebnen til årets Nor-Fishing messe. Foto: Nor-Fishing

Nor-Fishing avlyst

Nor-Fishing stiftelsen har i dag bestemt å avlyse årets Nor-Fishing messe.  

Publisert

- Det er med tungt hjerte Stiftelsen Nor-Fishing innser at messen Nor-Fishing 2020 ikke lar seg gjennomføre som planlagt i perioden 18. - 21. august. Sist lørdag besluttet den norske regjering å forlenge forbudet mot arrangementer som samler mer enn 500 personer frem til 1. september, skriver de i en pressemelding.

Utsettes ikke til 2021

Videre skriver de at det har vært vurdert å utsette årets messe til mai 2021.

- Tilbakemeldingene fra utstillerne viser at det ikke er aktuelt for et stort antall av utstillerne. I tillegg vil det kollidere tidsmessig med mange andre messer nasjonalt og internasjonalt. Stiftelsen Nor-Fishing har konkludert med at en utsettelse til mai 2021 ikke er aktuelt.

Digital variant av messen

Stiftelsen Nor-Fishing ser nå på muligheter for en digital variant av Nor-Fishing 2020. Det er allerede bestemt at studentdagen blir gjennomført som et webinar.

- Kanskje er det også andre deler av årets messe vi kan gjennomføre digitalt. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

Hotellrom blir automatisk avbestilt 

- Hotellrom bestilt via G Travel blir automatisk avbestilt. Dere behøver dermed ikke foreta dere noe i forhold til dette. G Travel kommer heller ikke til å fakturere avbestillingsgebyret. 

Nor-Fishing skulle vært arrangert 18.–21. august.

Det var Intrafish som først omtalte saken.