Trud Berg tiltrer stillingen 1. oktober, og vil ha arbeidssted både i Bodø og på Lovund, der selskapet har sitt hovedkontor.
Trud Berg tiltrer stillingen 1. oktober, og vil ha arbeidssted både i Bodø og på Lovund, der selskapet har sitt hovedkontor.

Trud Berg til Nova Sea

Trud Berg er tilsatt som ny kommunikasjonsansvarlig i Nova Sea.

Publisert Sist oppdatert

Trud Berg er utdannet siviløkonom, og kommer fra stillingen som leder av Stormen bibliotek i Bodø. Hun har bred erfaring fra både privat og offentlig sektor, og har vært politiker i Nordland og Bodø en årrekke. Hun har tidligere jobbet med resirkulering av utstyr fra fiskeri- og oppdrettsbransjen.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet i Nova Sea. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe i oppdrettsbransjen. Nova Sea er et bunnsolid nordnorsk selskap, med en inspirerende fortid og en spennende fremtid. Jeg er utrolig glad for at jeg får anledning til å bidra i den videre utviklingen av selskapet, sier Trude Berg.

Berg vil blant annet ha ansvar for intern informasjon, medier og myndighetskontakt i Nova Sea, og stillingen vil være en del av selskapets ledelse.

- Vi er veldig fornøyde med å ha tilsatt Trud Berg som kommunikasjonsansvarlig hos oss. Hun har en bakgrunn og en kompetanse som vi vil ha stor nytte av i Nova Sea, sier administrerende direktør Tom Eirik Aasjord.

Trude Berg tiltrer stillingen 1. oktober, og vil ha arbeidssted både i Bodø og på Lovund, der selskapet har sitt hovedkontor.