Rune Eriksen (44) startet 1.september i Vesterålen Havbruk som Chief Operations Officer.

Vesterålen Havbruk styrker havbrukssatsningen

Ny COO i Vesterålen Havbruk og 4. største aksjonær i selskapet.

Publisert

Han har vært med i oppbygningen av Norcod fra starten, først som selskapets CEO og deretter som produksjonsdirektør. Han har før dette jobbet som daglig leder for NRS Troms.

Rune har også kjøpt aksjer i selskapet og er nå 4 største aksjonær. Han fortsetter også som styringsgruppeleder for det nasjonale torskenettverket.

Vesterålen Havbruk

Hvitfiskkonsern med base på Myre i Vesterålen. Driver med oppdrett, fiskemottak, videreforedling, oppdrettslakteri og utvikling av sporingsteknologi for sjømat. Det jobber i dag 180 medarbeidere i konsernet.

- Jeg har sett frem til å komme i gang og få være med på oppbyggingen av torskeoppdrett i Vesterålen Havbruk. Det er en nytenkende tankegang i selskapet med samsvar mellom ord og handling. At de fleste av selskapets medarbeidere er aksjonærer gir også en egen mentalitet og engasjement for fisken, dyrevelferden og produksjonen. Det skal bli utrolig spennende å få bli kjent med alle de kunnskapsrike menneskene som jobber i konsernet, sier Rune Eriksen.

- Vesterålen Havbruk teamet er veldig glad for at vi har fått med oss Rune. Han er en målrettet leder med inngående erfaring innen produksjon av oppdrettsfisk i sjø, både rød og hvit. At vi kan sikre oss denne kompetansen vil være svært viktig i vår videre skalering, spesielt innenfor oppdrett. I den fasen selskapet er i nå, er det mye utvikling og konsolidering. Jeg gleder meg til å kunne komme med flere gode nyheter i tiden som kommer, sier CEO Brynjar Kværnstuen.