Richard Torrissen har lang erfaring fra STIM, som han nå vender tilbake til som Key Account Manager.

STIM booster salgsteamet

Richard Torrissen vender tilbake til STIM og får følge av Jørn Hanssen.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding melder STIM at de utvider salgsapparatet med to nyansettelser i det nye året.

- Jørn og Richard vil gjøre oss i stand til å følge opp kundene i alle regionene på en tettere måte, og sammen med de ulike produktsjefene vil vi samlet sett ha et veldig godt team og et godt utgangspunkt for å fortsette den positive utviklingen, sier salgssjef Karl Ove Reinsnes i en pressemelding.

Richard Torrissen har lang erfaring fra STIM, som han nå vender tilbake til som Key Account Manager, etter to og halvt år hos Artec Aqua i hjembyen Ålesund.

- Det er godt å kunne komme tilbake med mye nyttig kunnskap i bagasjen. Det har vært en veldig givende periode hos Artec Aqua, hvor jeg har lært mye, særlig om prosessen rundt vannbehandling i landbasert akvakultur. Ikke minst når vi jobber med Supersmolt er vannkvaliteten hele tiden noe vi må hensynta for å holde kontroll på signalene fisken får. Nå ser jeg veldig fram til å bli en del av STIM igjen. Det føles nesten litt som å komme hjem, sier Torrissen.

Torrissen beholder Ålesund som base, med kontorer samlokalisert med de tidligere kollegaene i Artec Aqua.

Jørn Hansen ville prøve noe nytt og valget falt på næringen han ikke hadde annen erfaring fra enn litt lakseslakting på Hamarøy i ungdommen.

Jørn Hanssen startet i jobben som salgsansvarlig Nord 1. januar. Etter å ha jobbet innen finans de siste ti årene, var tiden inne for å prøve noe nytt. Da falt valget på en næring han ikke hadde annen erfaring fra enn litt lakseslakting på Hamarøy i ungdommen.

- Havbruk er jo framtidsnæringen framfor noen, og STIM er et veldig spennende selskap å få være en del av. Jeg har allerede lært utrolig mye, snakket med masse folk i næringen og vært på flere kundebesøk. STIM har kultur for teamarbeid og kunnskapsdeling på tvers av fagområdene. Det er godt å kunne lene seg til for en som er litt fersk i faget, sier Hanssen etter en drøy måned i jobben.

STIM er en leverandør av vaksiner og legemidler til havbruksnæringen med et eget distribusjonsnettverk. Fra avdelinger langs hele kysten leverer selskapet fiskehelsetjenester, marine miljøundersøkelser, støtte til arealsøknader og planer samt regulatorisk rådgiving. STIM er i tillegg etablert i Chile, Skottland, Canada og USA.