Trond Rosten. Foto: Pål Mugaas Jensen.

Stor interesse for TEKSET 2017

Allerede tre uker før påmeldingsfristen har vi passert 200 deltagere på årets konferanse 14.-15. Februar, skriver TEKSET koordinator Trond W. Rosten fra SINTEF Ocean.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Fjorårets TEKSET samlet 250 deltagere, men det er store muligheter for at vi kommer til å bli flere deltagere i år.  Vi skal gjøre vårt ytterste for at alle som vil være med får plass, så det er bare å melde seg på, lover Trond W. Rosten i en pressemelding fra SINTEF.

- Veldig artig og ikke minst viktig, at så mange er interessert i å diskutere innovasjons- og utviklingsbehov i settefiskbransjen. Jeg tror dette reflekterer at TEKSET har blitt en viktig arena for settefisknæringen på samme måte som TEKMAR er det for matfisknæringen.  Årets program fenger, fortsetter Rosten.

- Den røde tråden er lukket produksjon. Vi omhandler både RAS-anlegg, gjenbruksanlegg, brønnbåt og semilukkede post-smoltanlegg. Det er mange innlegg om vannkvalitet og bakteriell kontroll og slambehandling følges opp fra fjorårets konferanse.  Det blir spennende bedrifts- og gründer presentasjoner og innlegg fra både myndigheter og finansnæring.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi også i år får til et sponset opplegg for studenter. Viktig å få neste generasjons fagfolk tidlig på banen i forhold til næringens ståsted og behov avslutter Rosten.