Gunnar Nielsen er ny CFO i SalMar. Foto: Bakkafrost.
Gunnar Nielsen er ny CFO i SalMar. Foto: Bakkafrost.

Ny CFO i SalMar

Gunnar Nielsen er ansatt som CFO i SalMar ASA, med virkning fra 1. april 2022.

Publisert

Nielsen (44) har lang erfaring fra en rekke lederstillinger innen sjømat, bank, industri og revisjonsbransjen. I tillegg har Nielsen betydelig erfaring med styrearbeid, økonomistyring, rapportering og finansiell kommunikasjon i børsnoterte selskap. Sist gjennom rollen som CFO i Bakkafrost (2014 – 2019). Nielsen er utdannet Master of Science in Business Economics and Auditing fra Copenhagen Business School.

Som tidligere redegjort for vil nåværende CFO i SalMar, Trine Sæther Romuld, gå over i ny stilling som CFO i SalMar Aker Ocean. Dette selskapet skal drive fiskeoppdrett i værharde eksponerte områder og langt til havs. Målet er at selskapet innen utgangen av 2030 skal produsere 150 000 tonn laks årlig.

- Trine og teamet hennes har gjort en fremragende jobb for SalMar. Trine forlater heldigvis ikke SalMar-familien, men har nå valgt å gå over i en ny viktig lederstilling som CFO i SalMar Aker Ocean. Samtidig er jeg svært fornøyd med å få Gunnar med på laget som ny CFO i SalMar ASA. Hans erfaring fra oppdrettsbransjen kombinert med hans internasjonale erfaring og kjennskap til kystkultur er kvaliteter som passer svært godt til SalMars klare vekstambisjoner, sier CEO Gustav Witzøe i en pressemelding.