Bilde fra signeringen. Foto: ScaleAQ

ScaleAQ selger fabrikk i Sykkylven

Fabrikken i Sykkylven har spesialisert seg på termoplast HDPE, rørløsninger og spesialkomponenter til vannbehandling. Ansatte kjøper og tar over virksomheten, og vil drive videre under navnet AquaService AS. 

Publisert Sist oppdatert

Fabrikken holder til i Sykkylven nær Ålesund med produksjonslokaler på ca. 12.000 m2.  Der har de egen CNC avdeling for maskinering og bearbeiding. Avdelingen har utviklet, produsert og levert produkter i nesten 40 år og har flere patenterte løsninger innen vannbehandling.    

Nye eiere er fornøyde

- Vi gleder oss til å stå på egne ben sier Asgeir Skogstad, daglig leder og representant for de nye eierne.

-Vi skal gjøre vårt til at Sykkylven blir et kompetansesenter innen fagområdet Water Engineering, og en attraktiv arbeidsplass i kommunen. Kundene kommer ikke til å merke forskjell når vi nå blir selvstendige, vi skal fortsette den gode jobben alle ansatte har gjort frem til nå. 

På siden av ScaleAQ sin kjernevirksomhet

- Fabrikken har en stor andel av sin produktportefølje utenfor kjernevirksomheten til ScaleAQ forteller Geir Myklebust, CEO i ScaleAQ, og vi har som en del av vår spissing og fokus derfor besluttet å skille ut denne delen. Fabrikken i Sykkylven har i stor grad vært  selvdrevet og vi synes det er flott at avdelingen nå får lokale eiere som er tett på virksomheten, de har bevist at dette kan bli god butikk også fremover. Vi ønsker dem lykke til videre!