Lars Erik Sjurseth er ansatt i Seafood People som CFO / Manager for Strategy & Growth fra 1. september 2021.

Lars Erik Sjurseth er ansatt i Seafood People

Sjurseth starter i stillingen som CFO / Manager for Strategy & Growth fra 1. september 2021.

Publisert Sist oppdatert

Seafood People fortsetter å styrke sitt team av rådgivere som en del av deres vekststrategi. Lars vil bidra med strategisk økonomisk rådgivning til Seafood People sine kunder.

Sjurseths tidligere roller inkluderer omfattende erfaring fra å jobbe med internasjonale firmaer innen telekommunikasjon, industri og finans og sist som Senior Associate i PwC.

Han tok sine bachelorgrader i økonomi og regnskap, og reiselivsledelse ved Handelshøyskolen BI. Han gikk også på the International School of Singapore.

- Lars er kjent for sin integritet og forretningssans. Jeg har jobbet med Lars tidligere og er glad for å ha ham som en heltids kollega for å bidra med å profesjonalisere næringen, sier Thomas Bakke, administrerende direktør i Seafood People.

- Bredden av prosjekter er virkelig spennende. Jeg ser på Seafood People ikke bare som en leder i bransjen, men som en viktig partner for selskaper for å navigere en mer kompleks verden. Jeg er stolt over å være en del av dette teamet som vokser, sier Lars.

Seafood People er et spesialistfirma med fokus på ledelsesrekruttering, strategi, analyse, prosjektledelse, kommunikasjon og design for sjømatindustrien. Firmaet har hovedkontor i Bergen Norge, med rådgivere i Chile, Storbritannia, USA, Tyskland, Singapore og New Zealand.