Nyansettelse:

Aina Valland er ny sjef for kommunikasjon i Lerøy Seafood Group, og ser frem til nye spennende oppgaver etter mange år i i Sjømat Norge.
Aina Valland er ny sjef for kommunikasjon i Lerøy Seafood Group, og ser frem til nye spennende oppgaver etter mange år i i Sjømat Norge.

Hun skal lede Lerøy Seafood Group sin kommunikasjonssatsing

Aina Valland er ny kommunikasjonssjef i Lerøy Seafood Group, og skal bygge opp en ny avdeling for ekstern kommunikasjon, samfunns- og myndighetskontakt i selskapet.

Publisert Sist oppdatert

- Vi har gleden av å informere om at Aina Valland er ansatt som Head of Public Affairs i Lerøy Seafood Group. Hun skal lede arbeidet med å bygge opp en ny avdeling for ekstern kommunikasjon, samfunns- og myndighetskontakt, melder konsernsjef Henning Beltestad i en pressemelding.

Lerøy Seafood Group:

  • Er et globalt sjømatselskap med hovedkontor i Bergen.
  • Konsernets om lag 5.500 medarbeidere håndterer årlig mellom 350.000 og 400.000 tonn sjømat gjennom konsernets verdikjede, noe som tilsvarer om lag fem millioner måltider hver dag.
  • Konsernet har en vertikalt integrert verdikjede for rødfisk og hvitfisk, samt en betydelig aktivitet med tredjeparts produkter.

Valland kommer fra stilling som direktør for samfunnskontakt i Sjømat Norge. Hun har hatt ulike roller i Sjømat Norge i 21 år og er utdannet sivilingeniør innen miljø og ressursteknikk fra NTNU i Trondheim. Hun har også tidligere jobbet innen miljørådgivning og sertifisering.

- Vi er veldig fornøyd med å få en så kompetent og dyktig ressurs med lang erfaring med på utviklingen av fremtidens Lerøy, sier Beltestad.

- Spennende oppgave

Aina Valland tiltrer stillingen 15. oktober.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på denne spennende oppgaven og jobbe sammen med mange dyktige personer i Lerøy. Jeg brenner for sjømatnæringen og Lerøy er en betydelig aktør. Jeg har ikke hatt en kjedelig dag i Sjømat Norge og den nye rollen gjør at jeg fremdeles skal samarbeide mye med organisasjonen, sier Aina Valland.

Administrerende direktør i Sjømat Norge Geir Ove Ystmark sier at det at en av deres ansatte er attraktive for bedriftene er bra.

- Aina har gjort en veldig god jobb på vegne av hele industrien. Jeg er sikker på at hun vil løfte Lerøys arbeid og synlighet fremover. Vi i Sjømat Norge ser frem til et tett og godt samarbeid med henne i en ny rolle, sier han.