Cecilie Låhne (48) kommer fra stillingen som CCO og fungerende CEO i Excitus AS og skal nå bli salgsdirektør i AKVA group. Foto: AKVA group
Cecilie Låhne (48) kommer fra stillingen som CCO og fungerende CEO i Excitus AS og skal nå bli salgsdirektør i AKVA group. Foto: AKVA group

Ny salgsdirektør i AKVA group

Cecilie Låhne blir ny salgsdirektør for forretningsområdet Sea Based Nordic i AKVA group. 

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er veldig glad for å kunne annonsere at Cecilie Låhne vil gå inn i stillingen som salgsdirektør for Sea Based Nordic i AKVA group. Cecilie har bred ledererfaring innen salg- og markedsarbeid, produkteierskap og kundeprogram. Hun har også lang internasjonal erfaring og vil bli et utmerket tilskudd til teamet, sier Kjetil Sævareid, direktør for Sea Based Nordic i AKVA group i en pressemelding. 

Cecilie Låhne (48) kommer fra stillingen som CCO og fungerende CEO i Excitus AS. Tidligere har hun vært 11 år i Lærdal Medical hvor hun jobbet internasjonalt med salg og markedsføring av medisinsk teknologi. Hun har også arbeidet åtte år i den tyske bilbransjen med salg og markedsføring av navigasjonssystemer og kontrollenheter for selskapet Bosch. Låhne har en siviløkonomgrad (MA International Business) fra Syddanske Universitet i Odense, Danmark.

Hun erstatter Hans-Øyvind Sagen, som skal over i en ny rolle som Senior Vice President Key Accounts i AKVA group.

Cecilie Låhne tiltrer stillingen i AKVA group 20. september. 

AKVA group er en teknologileverandører innen akvakultur. Forretningsområdet Sea Based Nordic leverer løsninger og produkter til det sjøbaserte oppdrettsmarkedet i Norden, herunder fôrflåter, fôringssystem, merder, notposer, notvaskere, undervannslys, sensorikk, miljøsensorer, produksjons- og prosesskontrollsystemer, digitale løsninger med mer.