Illustrasjonsfoto: Akvafresh

FiiZK-konsernet kjøper Akvafresh

Akvafresh AS som utvikler og leverer filtreringsløsninger for vannbehandling til oppdrettsnæringen, vil med sin meddelte patent på ionmodifisert vann og fotfeste mot landbasert oppdrett komplettere FiiZK sin mer sjøbaserte eksponering.

Publisert Sist oppdatert

- Integrering med FiiZK-konsernet vil gi Akvafresh store synergier på både produkt, marked og finansielt i tillegg til at dette er interessant for både ansatte og eiere i Akvafresh AS  - som nå får aksjer i FiiZK holding som oppgjør, sier Ragnar Lyng i en kommentar til oppkjøpet.

Riktig partner for videre utvikling

Gründerne Per Kosberg og Ragnar Lyng v/Lyng Gruppen har sammen med daglig leder i Akvafresh AS, Anders Vinje, jobbet for å forsere utviklingen av produkter og tjenester tilknyttet sine løsninger for vannbehandling og kommet frem til at FiiZK var riktig partner i denne sammenhengen.
For FiiZK-konsernet er dette en milepæl ifølge med kompetanse og teknologi knyttet til noe av det aller viktigste for å løse vekstutfordringer - nemlig vannet der fisken bor.

- FiiZK vil fremover i lys av oppkjøpet fokusere på å knytte denne kompetansen og teknologien til alle våre eksisterende løsninger hvor den kan bidra til at vi i enda større omfang løser vekstutfordringer. Vi i FiiZK ønsker Akvafresh AS med alle ansatte velkommen inn i selskapet som nå vil passere 130 ansatte.