Allan Ødegård er prosjektleder i AqKva AS og er en av nøkkelpersonene bak Havfylket-standen. Han håper på godt oppmøte på standen de har brukt mye tid og ressurser på.
Allan Ødegård er prosjektleder i AqKva AS og er en av nøkkelpersonene bak Havfylket-standen. Han håper på godt oppmøte på standen de har brukt mye tid og ressurser på.

Vestlandet slår seg sammen for Aqua Nor

Norges største oppdrettsfylke har tatt et stort skritt for å fremme sin posisjon som en sentral aktør innen akvakultur og marine ressurser.

Publisert Sist oppdatert

Under Aqua Nor-messen vil diverse selskaper fra Vestlandet slå seg sammen under en stand bestilt av Vestland Fylkeskommune. Norsk Fiskeoppdrett har snakket med en av nøkkelpersonene bak prosjektet, Allan Ødegård.

Prosessen som førte til etableringen av Vestlandet sin fellesstand, som også går under navnet “Havfylket” startet da Vestland Fylkeskommune la ut et anbud for å organisere en samlet presentasjon av Vestlands maritime og akvakulturindustri. Dette anbudet ble vunnet av en konstellasjon av erfarne messearrangører (Artgarden, NagellD, Annerledeslandet) med AqKva som ansvarlig prosjektleder.

- Nå har vi femten selskaper som representerer forskjellige aspekter av bransjen. Denne diversiteten inkluderer et bredt spekter, fra etablerte aktører som Evoy, som spesialiserer seg på elektriske båter, til nykommere med spennende innovative konsepter som Opti-RAS, som fokuserer på energieffektive RAS-anlegg, forteller Ødegård engasjert.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk