Aqua Robotics har fått erfarne Elin Risvik som ny teknisk sjef, og hun drar med seg mye erfaring fra ulike teknologibedrifter.
Aqua Robotics har fått erfarne Elin Risvik som ny teknisk sjef, og hun drar med seg mye erfaring fra ulike teknologibedrifter.

- Hun vil bidra effektivt med å styrke oss som lag

Elin Risvik (41) er ny teknisk direktør (CTO) i Aqua Robotics. - Min ambisjon er å bidra til å løfte teknologien enda mer og gjøre produktet klart for storskala utrulling, sier hun. 

Publisert Sist oppdatert

41-åringen fra Sarpsborg startet i sin nye jobb som teknologidirektør (CTO) i Aqua Robotics 1. september. Selskapet holder til på Bryne og teller nå 20 ansatte. 

Risvik forteller til Kyst.no at hun brenner for bærekraft og da hun så denne stillingen annonsert og fikk lest seg opp på Aqua Robotics, så måtte hun bare søke.

- Det å kunne jobbe med noe så viktig som har direkte innvirkning på både fiskehelse og bærekraftig matproduksjon gjør meg både stolt og ydmyk. Også var det veldig spennende å komme inn i en helt ny bransje. Oppstarten har vært veldig bra. Jeg har blitt godt mottatt av teamet og jeg har allerede lært en hel del. Mye god hjelp fra kjekke nye kollegaer, er et godt utgangspunkt for tiden fremover, sier hun. 

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk