Hans Olav Storkås,  CEO i Endur forteller til Kyst.no at det kommer til å skje mye i bedriften fremover når det kommer til landbasert oppdrett.  Foto: NRC Norge
Hans Olav Storkås, CEO i Endur forteller til Kyst.no at det kommer til å skje mye i bedriften fremover når det kommer til landbasert oppdrett. Foto: NRC Norge

- Vi jobber med flere store landbaserte prosjekter

Endúr går offensivt til verks, og utvider stadig satsingen sin innenfor landbasert oppdrett, et segment de har stor tro på fremover.

Publisert

Endúr tar stadig nye steg innenfor havbruksnæringen, senest med oppkjøp av Artec Aqua for 690 millioner kroner, men og en økende satsning generelt innenfor landbasert oppdrett.

Hans Olav Storkås, CEO i Endúr forteller til Kyst.no at selskapet tror at landbasert matfisk vil bli et viktig supplement til oppdrett i sjø, og vil være en driver for teknologiutvikling og innovasjon i bransjen.

- Vi jobber med flere store landbaserte prosjekter, både innen postsmolt og matfisk, og ser for oss at det skal bygges opp en betydelig produksjonskapasitet de neste årene, både i Norge og i utlandet.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP