Lars Jørgen Ulvan (45) t.v er ansatt som ny produksjonssjef for smolt og Gunnar S. Aftret (50) t.h er ansatt som ny finansdirektør/CFO i Måsøval Fiskeoppdrett. Foto: privat.

To nye fjes i Måsøval Fiskeoppdrett

Oppdrettsselskapet har ansatt produksjonssjef for smolt og finansdirektør. – Dette er nyopprettede stillinger for å styrke vår faglige kompetanse, opplyser administrerende direktør Asle Rønning. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Rønning sier til Kyst.no at de har opprettet to nye stillinger, ettersom oppdrettsselskapet og Måsøval-konsernet har vokst betydelig de senere årene. 

- Dette er planlagte ansettelser og styrker vår ledelse og kompetanse. 

Rønning påpeker at de skal blant annet øke smoltkapasiteten og produsere større smolt fremover, og så derfor et behov for egen produksjonssjef spisset for nettopp smolt/settefisk, ettersom det er et viktig område for dem.

Admin. dir Asle Rønning sier de har opprettet to nye stillinger i Måsøval Fiskeoppdrett for å styrke sin kompetanse innen settefisk og økonomi. Foto: Måsøval Fiskeoppdrett.

- Vi har også valgt å opprette stillingen finansdirektør, for vi vil styrke vår kompetanse innen denne funksjonen også. Vi begynner å bli en stor bedrift med blant annet oppkjøp av det islandske selskapet Laxar Fiskeldi ehf, i tillegg til at vi har økt vår virksomhet i Norge, sier Rønning. 

Ansvarlig for settefisk

Lars Jørgen Ulvan (45) blir selskapets produksjonssjef for smolt, og kommer fra stillingen som daglig leder i Nordland Rensefisk AS med hovedkontor i Lovund.

Han vil tiltre i sin nye stilling senest 01.04.2019.

Ulvan er utdannet biolog med fordypning i marine ressurser og havbruk fra NTNU. 

Ny CFO

Gunnar S. Aftret (50) er ansatt som selskapets finansdirektør/CFO, og vil starte i stillingen senest 01.07.2019.

Aftret er i dag direktør for forretningsutvikling i Brødrene Dahl AS, og er utdannet siviløkonomi fra NHH. 

Oppdrettsselskapet melder at de ønsker begge hjertelig velkommen på laget og ønsker dem lykke til med spennende oppgaver i Måsøval.