Christina Midtun, den nye produktsjefen i Benchmark Genetics
Christina Midtun, den nye produktsjefen i Benchmark Genetics

Benchmark styrker markedsavdelingen med ny produktsjef

Benchmark Genetics har fra 1. desember ansatt Christina Midtun i den nyopprettede stillingen som produktsjef i markedsavdelingen for atlantisk laks. Her vil hun få ansvaret for markedsføring av selskapets produktportefølje innen laksegenetikk.

Publisert Sist oppdatert

Før Christina Midtun ble en del av Benchmark jobbet hun hos O. Kavli AS som Product Manager med ansvar for selskapets produktportefølje innen smøreoster. Hun har også over 20 års arbeidserfaring med merkevare-, produkt- og prosjektledelse fra næringsmiddelindustrien, i Rieber & Søn ASA og O. Kavli AS. Hun er utdannet Siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

I Benchmark vil hun jobbe med selskapets markedsføringsstrategier for produktporteføljen og med produktutviklingsprosessen som innebærer markedsinnsikt, produktledelse og livssyklusstyring fra start til lansering for porteføljen. Disse oppgavene vil hun løse i samarbeid med kollegaer innen fagfeltene genetikk, produksjon, fiskehelse og det kommersielle teamet.

Markedsdirektør og mediekontakt Birgitte Sørheim i Benchmark Genetics sier at de er glade for å få Christina Midtun med på laget.
Markedsdirektør og mediekontakt Birgitte Sørheim i Benchmark Genetics sier at de er glade for å få Christina Midtun med på laget.

Stillingen rapporterer til Birgitte Sørheim som er markedsdirektør for laks i Benchmark.

- Jeg er veldig glad for at Christina Midtun har valgt å bli en del av markedsteamet vårt. Hennes bakgrunn og erfaring vil bidra til å styrke vår interne produktkompetanse og sikre at våre kunder vil bli tilbydd en produktportefølje som er enda bedre tilpasset deres behov i årene fremover.

Midtun ser frem til å ta fatt på oppgaven.

- Jeg ser veldig frem til å samarbeide med teamet i Benchmark for optimalisering av produkttilbudet tilpasset den enkelte kunde som styrker deres resultater innenfor lakseoppdrett. Jeg stiller med stort engasjement for markedsstrategi, bruk av innsikt til utvikling og kommunikasjon, identifisere driverne til vekst, dele kunnskap og styrke samarbeid gjennom verdikjeden. Jeg gleder meg til å få ta del i et sterkt kompetansemiljø i en spennende bransje, og jobbe for bærekraftig sjømat for fremtiden, avslutter Midtun.