Fremst ser vi Stine Svanevik inspisere rogn sammen med deltagere og medarbeider i Olaisen Blue, Hans-Arne Frantzen.
Fremst ser vi Stine Svanevik inspisere rogn sammen med deltagere og medarbeider i Olaisen Blue, Hans-Arne Frantzen.

Den aller første «Lovund Days» ga mersmak

Nylig ble den aller første «Lovund Days» avholdt i Lurøy kommune. Arrangementet er i regi av Lovund-baserte: Olaisen Blue, Nova Sea, samt det boston-baserte selskapet BioFeyn.

Publisert Sist oppdatert

?54 investorer, innovatører, produsenter og tekniske eksperter møttes nylig på Lovund for å delta. Øya, hjemmet til Nova Sea AS, var godt utstyrt for ankomstene, med et nyutvidet hotell, hvorav flere kom fra utlandet for å delta. En del av investorene hadde dagene i forveien fått en introduksjon til næringen gjennom besøk av akvakulturanlegg i åpent hav og smoltproduksjon. Olaisen Blue har i utgangspunktet tilrettelagt for at oppstartselskaper skal kunne periodevis oppholde seg og jobbe på Lovund gjennom Olaisen Blue-programmet.

- Man er jo ekstra spent når så mange nøkkelpersoner i næringen kommer til Lovund. Blir det bra nok? Kommer de til å bli fornøyd?, forteller daglig leder i Olaisen Blue Stine Svanevik til Kyst.no.

- Samtidig har vi jo jobbet fulltid med dette eventet de siste 3-4 månedene så vi visste jo at det kom til å bli bra siden vi hadde lagt inn så mye tid. Men man vet jo aldri når det er første gang – vi var veldig spent, påpeker Svanevik.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk