BioMar styrker kompetansen på vekstfôr laks, og har ansatt Kjell Måsøval som produktsjef. Foto: BioMar.

Kjell Måsøval er tilbake i Biomar

Kjell Måsøval er tilbake i Biomar i stilling som produktsjef for vekstfôr laks. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Jeg er glad for å være tilbake i BioMar og være med på laget som skal utvikle det beste vekstfôret til laks i fremtiden, sier han i en pressemelding.

Kjell Måsøval har lang fartstid i BioMar og ble ansatt som produktutvikler allerede i 1994. I tillegg til produktutvikler har Kjell blant annet jobbet som forsknings- og utviklingssjef, gruppeleder for råvaregruppen i samme avdeling og senior produktutvikler.  

Fra utgangen av 2016 har han jobbet med egne prosjekter frem til han kom tilbake til BioMar og startet i stillingen som produktsjef vekstfôr laks i april 2018.

 - Jeg ønsket å komme tilbake til BioMar mye på grunn av gode kolleger og det gode miljøet. Når stillingen som produktsjef vekstfôr laks dukket opp, var jeg ikke i tvil om at dette var veldig interessant og en god grunn for å komme tilbake til BioMar. 

- Stillingen favner bredt og medfører at jeg kan jobbe i grensesnittet mellom alle avdelinger med «en finger på rattet og en tå på gassen» innenfor utvikling og implementering av vekstfôr til laks. Og det gleder jeg meg til, legger han til. 

Kjell forteller at hovedfokus vil være å sørge for at BioMars kunder har tilgang på produkter som gir dem mulighet til å maksimere inntjeningen uansett om lakseprisen er høy eller lav.