Skal håndtere biprodukter fra Nova Sea sitt slakteri

Busch Vacuum Solutions skal levere et vakuumsystem for håndtering av biprodukter til Nova Seas nye lakseslakteri på Lovund.

Publisert

Systemet, som består av fem vakuumpumper (TYR WT0730), skal ifølge selskapet redusere energiforbruket gjennom effektiv drift og mulighet for energigjenvinning, noe som understreker selskapets engasjement for bærekraftige løsninger.

- Vi er stolte av å levere dette vakuumsystemet til Nova Seas anlegg. Det har vært en spennende og givende opplevelse å samarbeide med dem for å finne skreddersydde løsninger som oppfyller deres behov og forbedrer deres operasjonelle effektivitet, sier Geir Thømt fra Busch, som har vært med og gitt råd gjennom planleggingsprosessen.

Daglig leder Øyvind Hansen Billing og prosjektleder Espen Gleinsvåg fra Nova Sea gir hverandre et godt håndtrykk, og ser frem mot spennende gjennomføring av prosjektet i det topp moderne slakteriet.

- Det er med glede vi kan si at vi nå har signert en kontrakt med Busch Vacuum Solutions for å benytte deres systemer i det nye slakteriet på Lovund. Når vi skal bygge et slakteri for fremtiden, er det viktig at løsningene vi velger er gode over tid, slik disse systemene er, avslutter prosjektleder i Nova Sea Espen Gleinsvåg.