Kristine Steinhovden er ny i CreateView og sier hun brenner for dyrevelferd og for en bedre hverdag for fisken i merden. Foto: E. Steinhovden.
Kristine Steinhovden er ny i CreateView og sier hun brenner for dyrevelferd og for en bedre hverdag for fisken i merden. Foto: E. Steinhovden.

Ny i CreateView - Vil være brobygger mellom teknologi og biologi

Kristine Steinhovden (37) startet 1. mars i CreateView og skal jobbe som marinbiolog. Ønsket hennes er å være en brobygger mellom teknologi og biologi. 

Publisert

Kristine Steinhovden (37) startet i sin nye jobb i CreateView mandag 1. mars og har en master i marinbiologi fra Universitetet i Oslo, og har jobbet ti år i SINTEF, først i Fiskeri og havbruk deretter i Ocean. Hun er oppvokst i Ålesund, studerte i Oslo og har bodd i Trondheim i snart ti år. Steinhovden sier til Kyst.no at nå blir det spennende å komme tilbake til et nytt Ålesund hvor mye har skjedd siden hun bodde der sist.

- Jeg brenner for dyrevelferd og for en bedre hverdag for fisken i merden. Jeg så på dette firmaet som en svært spennende bidragsyter for å nå målet om bedre fiskevelferd sier Steinhovden. 

Etter mange år i SINTEF sier Steinhovden det føltes riktig å starte i et firma som leverer viktige verktøy for fiskehelseovervåkning, hvor utvikling fortsatt er et viktig punkt på agendaen. 

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk