Avdelingsleder Øystein Valland diskuterer Fjord Energy sammen med Sales Manager Cecilie Anita
Tindeland Higraff i Fjord Maritime, ved selskapets hovedkontor i Åsane i Bergen. Foto: Therese Soltveit
Avdelingsleder Øystein Valland diskuterer Fjord Energy sammen med Sales Manager Cecilie Anita Tindeland Higraff i Fjord Maritime, ved selskapets hovedkontor i Åsane i Bergen. Foto: Therese Soltveit

Ser uforløst potensial i havbruksnæringen

Fjord Energy ble stiftet i mai, og skal implementere teknologien til morsselskapet Fjord Maritime i andre deler av akvakulturnæringen.

Publisert Sist oppdatert

Fjord Maritime AS har i lengre tid sett et behov for å utvide produktporteføljen til andre segmenter i akvakulturnæringen. Avdelingen Fjord Energy ble stiftet i mai, og har en tydelig strategi om å levere hybrid og helelektriske løsninger til hele verdikjeden i akvakulturnæringen.

Daglig leder Vidar Rabben i Fjord Maritime opplyste nylig til Kyst.no at teknologi- og utstyrsleverandøren har funnet en nisje som de mener de er unike på, og som de ser et stort behov for i akvakulturnæringen.

Han påpeker at den nye avdelingen Fjord Energy har store ambisjoner, spesielt innenfor akvakulturnæringen, der de ser et uforløst potensial både i det maritime domenet, men også på landsiden i områder som har utfordringer med stabil og tilstrekkelig strømtilførsel.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

NF Komplett

5582,-

KJØP

NF Digital Komplett

4990,-

KJØP

NF Pluss

2388,-

KJØP

NF Pluss Måned

199,-

KJØP