Han er ny kvalitetsleder i First Seafood

Øyvind Magnussen er ansatt som Head of Quality i First Seafood AS, og starter med å delta på sjømatmessen i Barcelona denne uken.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er veldig godt fornøyde med å få Øyvind med på laget vårt. Han vil tre inn som leder for kvalitet i selskapet og starter i First Seafood 20 April 2024,  Roy Olsen CCO i First Seafood i en pressemelding.

 Øyvind har tidligere jobbet for flotte selskap som Eide, Inka, Sekkingstad, og Rolf Olsen som solgte sin sjømataktivitet til Pan Fish. 

- Han har over 30 års erfaring med videreforedling, slakting og salg av laks og ørret, og har tidligere innehatt stillinger som daglig leder, kvalitetsleder og fabrikksjef, han vil tilføre First Seafood betydelig med kompetanse og tyngde.  

CEO Andreas Sundsnes sier de har satt ambisiøse mål for foredling av laks i First Seafood AS.

- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre alle våre prosesser og er avhengige av de beste folkene for å lykkes. Øyvind tilfører oss betydelig erfaring og vil gå inn å styrke vårt team fra første arbeidsdag. Vi ser frem til å få han om bord, sier han. 

- Et imponerende lag

Magnussen sier han ser på First Seafood AS som den mest spennende aktøren innen foredling av laks i Norge. 

- De har en skarp organisasjon som er full av kunnskapsrike og dedikerte mennesker som lager flotte produkter. De har på kort tid lykkes i å få bygd opp et imponerende lag, med gode tall, men, det er alltid rom for forbedringer. Jeg gleder meg til å begynne og ser frem til å bidra til at selskapet skal kunne fortsette veksten fremover, uttaler han.