Anne Øen adm dir i Salmon Group og Tom Jarle Bjørkly daglig leder i Mortenlaks. Foto: Salmon Group.

Nytt styre i Salmon Group

Tom Jarle Bjørkly fra Mortenlaks er ny styreleder i Salmon Group. Nettverket har sin generalforsamling og årskonferanse på Solstrand 8. og 9. mai. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Salmon Group har gjennomgått store endringer i løpet av det siste året. Under ledelse av Anne-Kristine Øen har vi nå på plass et svært sterkt lag i administrasjonen som virkelig har løftet oss, sier Bjørkly i en pressemelding.

Endringene ble i dag manifestert med lansering av nye websider og ny profi for Salmon Group.

- Med et volum på 195 000 tonn er Salmon Group Norges nest største innkjøper av fôr til fiskeoppdrett. Volum gir oss også forhandlingsmakt når det gjelder rogn, vaksiner og en rekke andre innsatsfaktorer til produksjon av verdens beste laks og ørret, sier Bjørkly.

- Vi har lenge vært sterke på forhandlinger og innkjøp. Nå har vi i tillegg styrket oss på områder som biologi, bærekraft, politikk og nettverksbygging. Salmon Group jobber systematisk med å definere konkrete indikatorer for FNs bærekraftsmål. Dette gjør vi i samarbeid med en rekke parter og organisasjoner, blant annet FAO, FNs organisasjon for ernæring og landbruk, skriver nettverket.

Salmon Group sitt styret består nå av: Tom Jarle Bjørkly (styreleder), Vibecke Bondø (nestleder), Ole Morten Troland, Veronica Sandnes og Per Arne Dale.