Monica Brunsvik er ansatt som HR-leder i Salten Aqua-gruppen. Foto: Salten Aqua.

Monica Brunsvik ny HR- leder i Salten Aqua-Gruppen

I august ble Monica Brunsvik ansatt som HR- Leder i Salten Aqua- Gruppen, med tiltredelse 1. oktober 2018.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Med god vekst og nye prosjekter i vente har behovet etter egen HR-leder oppstått i Salten Aqua- gruppen, kommer det frem i en pressemelding.  

Monica Brunsvik bor i Bodø og har over 24 års erfaring innen HR/HMS- feltet fra selskaper som Cermaq (tidl. Follalaks AS), Nikita Frisør, Posten og ISS Facility Services. Monica kommer fra en stilling som HR-sjef i ISS Facility Services, hvor hun har koordinert HR- støtten og vært en businesspartner for ca. 90 av selskapets ledere.

Monica skal utgjøre HR-apparatet for til sammen over 200 ansatte i Salten Aqua- gruppen og Salten Fiskeindustri, hvor Salten Aqua er medeier. I sin stilling som HR-sjef skal hun bidra til å styrke kompetanse internt som gruppens -og selskapets første HR- sjef.  

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til næringa, en næring som har en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har vokst opp på Herøy og har alltid hatt et spesielt forhold til havet og verdiene som skapes i havet, forteller Brunsvik.

- De siste 24 årene har jeg jobbet med HR/HMS i forskjellige bransjer og jeg gleder meg til å ta denne kunnskapen med meg i jobben i Salten Aqua-gruppen. For meg er Salten Aqua-gruppen og Salten Fiskeindustri selskaper som er godt forankret i nærmiljøet. De tar miljøansvar og engasjerer seg i samfunnet, samtidig som de er innovative, avslutter Brunsvik.

Salten Aqua- gruppen og Salten Fiskeindustri

Salten Aqua er medeier i Salten Fiskeindustri, som består av selskapene Salten Fiskeindustri, Bodø Fiskemottak, Nordnorsk Klikkfisk Kompani og Taste of North Drift. HR- sjefens ansvarsområde vil omfatte alle selskapene i Salten Aqua- gruppen samt hele Salten Fiskeindustri- konsernet.

Med til sammen over 200 ansatte er det fordelaktig med en samlet HR /HMS funksjon som vil fokusere på oppfølging, kompetanse, videreutvikle interne rutiner innen fagfeltet og være en støttespiller for alle lederne i selskapet.  

- Vi er trygg på at Monica vil tilføre oss viktig kompetanse der vi trenger å styrke oss innen HR- området. Jobben blir både krevende og spennende, men jeg er sikker på at Monica sin bakgrunn passer de ansvarsområdene som hun vil få i Salten Aqua og Salten Fiskeindustri, sier Geir Wenberg i Salten Aqua.

Salten Aqua opplyser de ser frem til samarbeidet, og ønsker Monica Brunsvik velkommen som medarbeider.