Den 9. til 10. juni vil havbruksforskere kunne formidle sin resultater digitalt som en erstatning for at den fysiske Havbruk2020 ble avlyst i mars. Foto: FHF/Norges Forskninsgråd

Konferansen Havbruk2020 blir digital

Konferansen Havbruk2020 skulle egentlig vært arrangert i Bergen i mars, men ble korona-avlyst. Nå skal den gå digitalt i juni i stedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Konferansen er i regi av FHF og Norges Forskningsråd og ville normalt ha samlet brorparten av forskerne som jobber med akvakulturrelatert forskning i Norge. Den skulle ha vært arrangert i Bergen 25.-27. mars, men ble avlyst som følge av situasjonen rundt COVID-19.

Nå blir det i stedet 9. og 10. juni som gjelder. Da vil Havbruk2020 bli arrangert som en digital konferanse.

- Havbrukskonferansen er en viktig møteplass for norsk havbruksnæring og en viktig arena for å formidle norsk havbruksforskning. Det var derfor med tungt hjerte at vi i mars måtte avlyse konferansen på grunn av koronasituasjonen. Vi har derfor jobbet med et alternativ til konferansen og er glade for å kunne fortelle at vi har bestemt oss for å arrangere HAVBRUK2020 som en digital konferanse den 9. og 10. juni, melder FHF og Forskningsrådet.

Konferansen vil foregå ca kl 10-14 begge dager. 

Programmet er ikke helt spikret, men vil ifølge arrangørene ligge tett opp til det opprinnelige programmet.

I tillegg vil man lage rom for samhandling og dialog underveis. 

Påmelding og program kommer senere.