Austevoll El blir HAV elektro.
Austevoll El blir HAV elektro.

Austevoll El installasjon blir til HAV elektro

Austevoll EL installasjon AS skifter navn til HAV elektro AS. - Vi skifter navn og visuell profil, for bedre synlighet. Den nye visuelle profilen skal vise fram våre hovedsatsingsområder som er de maritime næringer og at vi er en av leverandørene til det grønne skiftet, skriver selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Austevoll Elektro er en uavhengig leverandør av elektrikertjenester, tavleprodukter og systemløsninger for skip, havbruk, industri og bolig.

- Navnebyttet og den nye logoen viser vår identitet som leverandør til de Maritime næringene og som en leverandør av det grønne skiftet. Vi gjør det også for å rigge oss for videre vekst i Norge. Vi vil også lansere nye varer og tjenester under den nye logoen i tiden som kommer, sier daglig leder Lars Egil Økland i en pressemelding.

HAV elektro holder til som før i Torangsvåg i Austevoll og på Midtunheia i Bergen. Navnebyttet gjennomføres i løpet av juni i år. Når navnebyttet er gjennomført vil du møte, de samme hyggelige menneskene og mota den samme gode servicen, som du alltid har gjort. Organisasjonsnummer, eier og telefonnummer er det samme som før.

HAV elektor har levert elektrotjenester siden oppstarten i 2012, under navnet Austevoll EL Installasjon AS.

HAV elektro AS tilbyr varer og tjenester til Maritim industri, Oppdrettsindustrien, Landbasert industri. Hus og Næringsbygg. Fra små installasjoner til store prosjekter.