Gunvar Lenhard Wie, fiskeriutsending for Norges Sjømatråd i Japan og Korea. Foto: Sjømatrådet.
Gunvar Lenhard Wie, fiskeriutsending for Norges Sjømatråd i Japan og Korea. Foto: Sjømatrådet.

Ny fiskeriutsending skal utvikle strategier for norsk laks

Gunvar Lenhar Wie er ny fiskeriutsending i Japan og Korea. - Det er spennende å få jobbe sammen med alle de involverte partene for å bidra til å hente ut markedspotensialet og utvikle vår strategi i ett marked med sterk konkurranse, sier Wie.

Publisert

Gunvar Lenhar Wie startet i stillingen som fiskeriutsending 1.mars 2016, og har benyttet tiden siden oppstart til å gjøre seg kjent med rollen.

- Det er givende å få treffe næringsaktørene og lytte til deres tanker og innstilling til hvordan vi skal utvikle den lokale strategien. Jeg har også brukt mye tid på å sette meg inn i markedsanalyse, tallmateriale og tidligere gjennomføre aktiviteter, sier Wie til kyst.no.

Wie mener det er spennende å få jobbe sammen med alle de involverte partene for å bidra til å hente ut markedspotensialet.

- Samt å utvikle vår strategi i ett marked med sterk konkurranse. Næringen og Sjømatrådet har lagt ned et formidabelt arbeide for å posisjonere norsk laks, og det er et privilegium å dra stafettpinnen videre. Tilstedeværelse i markedet i forhold til kulturelle ulikheter og likheter er viktig og en særdeles spennende del av jobben, sier han.