Vidar Onarheim, daglig leder i HavExpo velger å utsette den første messen til neste år. Foto: Margarita Savinova

Ny dato for HavExpo

Med bakgrunn i oppdaterte råd og direktiv fra regjering og Folkehelseinstituttet har styret i HavExpo i dag besluttet å utsette arrangementet HavExpo 2020 til 23. og 24. mars 2021.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Daglig leder i HavExpo, Vidar Onarheim, skriver i en e-post at de har vurdert å arrangere den nye havbruks- og fiskerimessen høsten 2020, men finner at det blir for usikkert om det lar seg gjøre å samle så mange mennesker på et sted så snart.

- Regjeringens tidsplan for nedbygging av tiltak mot koronasmitte indikerer at det vanskelig kan la seg gjøre, og da vil vi heller utsette frem til våren 2021 der vi er sikre på at vi kan få til et skikkelig arrangement, skriver Onarheim.

- Vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder og besøkende, men vil støtte opp om den felles dugnaden det er å redusere spredningen av viruset og ta vår del av det felles ansvaret dette er.

Lederen av HavExpo skriver videre at de skal benytte tiden frem mot messen til å forberede seg enda bedre til å ta imot utstillere og besøkende til den aller første HavExpo-messen.