Annonsørinnhold fra Aquaservice:

Fra Straumgjerde til havbruksnorge

Engineering og produksjon i Norge

Hjørnesteinsbedriften Aquaservice holder til i Straumgjerde i Sykkylven kommune på Sunnmøre, like ved det som blir betegnet som norges korteste lakseelv.

Og laks er blitt et stikkord: Du trenger ikke reise langt i oppdrettsnorge for å finne et Aquaservice produkt. Bedriften har siden starten i 1985, da Magnar Støylen gründet bedriften, vært involvert i næringen.

Fra 1986

I 1986 ble det oppstart av filterproduksjon med patentert teknologi. Den klassiske treveisventilen for fisketransport, Aquatrans, ble lansert i 2000. Og innovasjonsviljen – og trangen – har vært og er noe du nærmest kan ta og føle på i «HDPE City», Straumgjerde.

I 2008 ble Aquaservice kjøpt av Ocea, som så i 2015 ble kjøpt av Steinsvik Group. Steinsvik Group ble senere (2019) til ScaleAQ.

Ringen er sluttet

I 2021 er ringen sluttet: Nøkkelpersoner kjøper bedriften fra ScaleAQ, og den heter igjen Aquaservice. Og er en lokal og 100% ansatteid bedrift.

Per Anton Støylen – Asgeir Skogstad – Jens Arne Strandabø

I støtet

Og bedriften er i støtet som aldri før. Med høy innovasjonstakt kombinert med stødig miljøfokus, stadig økende etterspørsel både i inn- og utland – og ståltro på havbruksnæringen.

Aquaservice har 30 ansatte, 12 000m2 produksjonslokaler, dedikert serviceavdeling, stor maskinpark inkludert CNC maskiner. Der er også en egen stålsveiseavdeling, speilsveiseutstyr for store dimensjoner - samt ekstrudersveiseutstyr.

Det er dette vi gjør. Og vi gjør det godt.

- Vi kan HDPE plast. Og det er også opplevelsen kundene våre sitter igjen med. Dette er det vi gjør. Og vi gjør det godt. Det gjenspeiles i fleksibiliteten i produksjonen, i vår ”can do” innstilling, i valg av materialer, i kvaliteten, i yrkesstoltheten - og i løsningene vi presenterer, sier Asgeir Skogstad – daglig leder i Aquaservice AS.

HDPE plast produkter - Fisketransport ventil (Aquatrans) - Filterløsninger - UV

Kontaktperson:

Asgeir Skogstad
Daglig leder/CEO
Mobil: 412 64 585

www.aquaservice.no