Lars Mundheim (Produksjonsleder), Magne Tombre (Prosjektleder), Håkon Tombre (Daglig Leder), Olve Byre, Ole Kristian Tombre (Teknisk Sjef), Rebecca Hovland (Prosjektleder Imenco AS). Foto: Imenco AS

Tombre Fiskeanlegg kjøper komplette kameraløsninger

Tombre Fiskeanlegg har inngått kontrakt for leveranse av komplette kameraløsninger fra Imenco AS til fem av sine lokaliteter.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Leveransen innbefatter komplette undervannskamerasystemer med Gemini Fôringskamera (med dobbelt IP-fargekamera og sensorer) i hver merd, samt overvåkingskamera på flåte – og kontrollromsløsning med valgfritt antall skjermer.

- Sikrer oss arbeid

Olve Byre i Imenco AS sier til Kyst.no at dette er en tillitserklæring for Imenco og en avtale de har jobbet med en god stund sammen med Tombre.

- Vi er i hard konkurranse med andre leverandører om dagen  og for oss er Tombre en svært viktig kunde i et område hvor vi allerede har gode samarbeidspartnere som Bolaks, Lingalaks og Eide Fjordbruk.

- Hvor mye betyr denne kontrakten for dere?

Kontrakten sikrer oss en god del arbeid både i 2020 og 2021. I disse tider kan en ikke ta noe for gitt og en slik omfattende avtale er svært viktig for oss. Vi setter alle nødvendige ressurser i sving for sørge for å levere en best mulig kundeopplevelse.

Tradisjonsrik aktør

Byre sier han håper de har blitt valgt fordi de hadde det mest attraktive tilbudet når det gjelder kvalitet og da spesielt bildekvalitet som er så viktig for bedriften, i kombinasjon med konkurransedyktige betingelser – og solide, brukervennlige produkter.

- Vi ser frem til å levere våre systemer til Tombre. Dette er en tradisjonsrik aktør som setter store krav, og vi liker å bli satt på prøve. Imenco har et litt annet utgangspunkt enn våre konkurrenter, da vår bakgrunn og historie er fra subseakamera. Vi tror bakgrunnen vår fra den konkurranseutsatte og svært kvalitetsbevisste offshore-næringen er med på å gjøre oss i stand til å levere eksepsjonell bildekvalitet til en fornuftig pris, sier han avslutningsvis.