Rudi Ripman Seim er ny administrerende direktør i Innovasjø Akvakultur.

Seim er ny sjef for Innovasjø Akvakultur

Innovasea utnevner Rudi Seim som administrerende direktør for virksomheten i Norge. 

Publisert Sist oppdatert

Innovasea utnevner Rudi Seim som administrerende direktør for virksomheten i Norge, som går under navnet Innovasjø Akvakultur AS . 

Innovasea med hovedkontor i Boston leverer avanserte teknologiske løsninger for akvakultur og fiskeovervåkning, kunngjorde i dag at de har ansatt Rudi Seim som administrerende direktør for deres kontor i Bergen, Norge.

Seim kommer til Innovasea fra Benchmark Genetics, hvor han fungerte som produksjonssjef for Norge og global fiskehelse.

- Rudi var et ideelt valg for å lede virksomheten vår i Norge. Han har ikke bare en fantastisk forståelse av markedet og sterke kontakter i bransjen, men hans bakgrunn innen genetikk og rognproduksjon bringer en annen ekspertise til Innovasea, sier administrerende direktør David Kelly i en pressemelding.

- Fantastisk mulighet

Seim har mer enn 15 års erfaring i den globale akvakulturindustrien. Hos Innovasea vil han ha ansvar for alle operasjoner i Norge, inkludert forretningsutvikling, salg, feltservice og kundestøtte.

- Dette er en fantastisk mulighet, og jeg er begeistret for å bli med i teamet hos Innovasea. Jeg har lenge vært imponert over Innovaseas engasjement for forskning og utvikling og deres evne til å drive teknologiske fremskritt i fiskeoppdrettsindustrien, og nå får jeg være en del av det fra innsiden, sier han. 

Seim har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon og en mastergrad i executive management, begge fra Norges Handelshøyskole. Han har også en mastergrad i akvamedisin fra Universitetet i Bergen.