Kristoffer Holand, salgssjef Nordtech Aqua. Foto: Tom Lysø

Nortech Aqua utvider og styrker staben

Nortech Aqua relanseres på feltet presenningsprodukt som er effektive i både begrensning og bekjempelse av lakselus. Med base Trondheim er opprinnelig viknaværing Kristoffer Holand nå tilsatt som salgssjef.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

– Vår primære satsning er produksjon og salg av materiell til oppdrettsselskap. Foruten velkjente kvalitetsløsninger, er Nortech Aqua også med i utviklingen av interessante nye produkt, sier salgssjef Kristoffer Holand i en pressemelding.

Blant løsningene som Nortech Aqua i dag tilbyr er LiceFence luseskjørt, presenninger for avlusing og ferskvannsreservoar. I hovedsak er dette innarbeidede og velfungerende produkt, samtidig som særlig materiell for ferskvannsbehandling står for utvikling innen havbruksnæringa.

Nettverk og kunnskap

Tomas Talos fra Nordtech Aqua. Foto: Tom Lysø.

Nortech Aqua eies i dag 50/50 av selskapene Orient Holding AS og Bøteriet AS i Steigen. Det delte eierskapet innebærer et bredt anlagt nettverk med god kunnskap om næringa, samt aktuelle behov og utfordringer.

Parallelt med at Kristoffer Holand kommer inn som salgssjef, fortsetter Tomas Tálos som daglig leder i selskapet.

– Med nytt eierskap og stort fokus på salg, leveringsdyktighet og oppfølging, stiller vi klare forventninger til fortsettelsen. Nortech Aqua har gode kontakter inn mot næringa. Både når det gjelder hva som rører seg av konkrete behov og ikke minst med tanke på utvikling av nytt materiell, framholder daglig leder Tomas Tálos.