Lasse Kristiansen, Youngfish. Foto: privat.

Styret for Youngfish Midt er etablert

Initiativet til å danne en lokal gruppering av Youngfish i Midt-Norge ble svært godt mottatt, og det strømmet inn telefoner og e-post fra første timen at dette ble kjent, sier Lasse Kristiansen, som til vanlig er prosjektleder for NTNU Brohode Frøya, og nå initiativtaker og leder for YoungFish Midt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- YoungFish Midt har fått et styre med svært engasjerte mennesker fra et bredt spekter av sjømatnæringen, som samtidig representerer ulike deler av regionen. Dette er unge fremadstormende personer som virkelig brenner for Norsk Sjømat, og vi håper vårt engasjement for å la de unge hodene møtes, kan bidra positivt for utviklingen av næringen fremover, melder organisasjonen i en pressemelding.

Følgende personer er blitt valgt ut til å drive fram arbeidet med å skape nettverk og møteplasser for unge i sjømatnæring i Midt-Norge:

Christine Elgen - Driftsleder Settefisk, Salmar

Laila Hansten – Back Office, Nordic Group

Conor Foster – Driftsleder Stamfisk, Marine Harvest

Lars Klungreseth – KAM, Salmar

Robin Halsebakk - Business Developer, Sølvtrans

Stian Staven – Kunderådgiver, EWOS

Lokal avdeling i midt

På lik linje med Youngfish Nord skal Youngfish Midt fungere som en lokal underavdeling av YoungFish.

- Vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med andre unge sjømatentusiaster i Midt-Norge, og vi håper og tror at en lokal gruppering av YoungFish vil gjøre det lettere for unge å delta på aktiviteter og samlinger, sier Lasse Kristiansen.

Første punkt på agendaen for Youngfish Midt er å delta på Youngfish-konferansen i Bergen 3 februar, hvor 5 av 7 styremedlemmer deltar.

- YoungFish-konferansen blir som en liten kick-off for opprettelsen av YoungFish Midt. Samtidig vil vi oppfordre alle unge i sjømatnæring i Midt-Norge til å bli med, det er en drømmearena for unge å knytte bånd med andre likesinnede fra hele landet, avslutter styrelederen.