Mekon AS sine ringvaskere skal markedsføres og selges gjennom Moen Marin AS. Fra venstre: Teknisk sjef Torfinn Hansvik i Moen Marin, styreleder Roald Dolmen i Moen Marin Group, daglig leder Ivar Sandneseng i Mekon AS og daglig leder Terje Andreassen i Moen Marin AS. Foto: Mekon AS.

Moen Marin skal selge og markedsføre ringvaskere fra Mekon

Nå blir ringvaskere fra Mekon AS å finne i produktporteføljen til Moen Marin AS, som skal markedsføre og selge produktene.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet inngår nå strategisk markedssamarbeid med Moen Marin AS for å konsentrere seg om innovasjon og produktoppfølging. Nå skal Moen Marin AS markedsføre og selge høykvalitets ringvaskere fra Mekon AS. Det melder selskapet i en pressemelding.

Mekon AS utvikler og leverer roboter og automatiserte produksjonssystemer til fiskeri- og havbruksnæringen. Siden gründer Ivar Sandneseng etablerte selskapet i 2012, har Mekon AS doblet omsetningen hvert eneste år. Selskapet har lansert stadig nye og forbedrede produkter, og har mottatt priser for sin evne til å skape innovative, robuste og kostnadseffektive produkter.

Moen Marin AS selger RV-1 og RV-2

Selskapet på Nærøysteine på Namdalskysten inngår nå et strategisk markedssamarbeid med Moen Marin AS. Moen Marin AS er landets ledende på salg av servicefartøyer, og har et dedikert salgsapparat med en bred og effektiv markedsplattform som rommer et stadig større spekter av produkter og tjenester til havbruksnæringen. Nå blir også Mekons ringvaskere RV-1 og RV-2 å finne i produktporteføljen.

– Det gir oss mulighet til å fokusere på det vi skal være best på, nemlig produksjon, oppfølging, innovasjon og produktutvikling, sier daglig leder Ivar Sandneseng.

– Mekon AS har utviklet og produsert gode, effektive produkter av høy kvalitet, som vi er glade for å få inn i vår produktportefølje, sier daglig leder Terje Andreassen i Moen Marin AS.